Mon Desir: Vrolijk, avontuurlijk, hartelijk

Zeilen op de Mon Desir
Een onvergetelijke ervaring

Over het schip

Sportief zeilen, zwemmen
of droogvallen op het wad

Wat is je favoriet?

Weektocht

Beleef een afwisselende vakantie bij ons aan boord!

Offerte aanvragen  

weektocht - zaterdag/ maandag 12 uur t/m vrijdag/zondag 16 uur

Ontspannen begint uw tocht
... aan boord van de Mon Desir. Je scheept met alle gemak op zaterdag middag in. Na het inrichten en de laatste boodschapjes krijg je uitleg van de bemanning over het schip en de gang van zaken rondom het schip. De schippers Sebastiaan en Anneleen geven aan dek nog een korte instructie over het zeilen met de Mon Desir en de bijzonderheden van een platbodemschip.

Het programma
... wordt door schipper Sebastiaan in overleg met jou voorgesteld. Binnen zeven dagen kunnen meerdere waddeneilanden bezocht worden of we maken een tocht over het Noordhollandsch Kanaal. Graag laten wij ook een stukje Friesland zien. Een IJsselmeerhaven mag in het pakket uiteraard niet missen. Een nacht voor anker en een middag op een drooggevallen zandplaat - dit laten wij je graag in jouw vakantie bij ons aan bord beleven. Indien gewenst  kunnen we ook ergens langer blijven zodat er tijd is om fietsen te huren, voor een museumbezoek of een dag naar het strand.

Actief onthaasten
Op de Mon Desir maak je kennis met een enthousiaste bemanning die graag sportief met je gaat zeilen. Tegelijkertijd zul je snel beleven dat we met een zeilschip afhankelijk van de elementen zijn. Wind en weer blijven onbeheersbaar dus zullen we ons binnen de mogelijkheden aanpassen. Bij flauwte nemen we een koel drankje en bij storm gaan we met een boek naast de houtkachel zitten. Sneller dan je dacht, kun je al weer verder.

De keuze is aan jou!
Bij een weektocht zijn vele reisalternatieven. Jouw wensen staan centraal. Binnen de mogelijkheden qua weer, wind, reisduur en bemanning is elke zeiltocht uniek. Je zult ervaren dat zeilen een samenspel met de elementen is wat iedere tocht bijzonder, afwisselend en avontuurlijk maakt. Graag laten wij je deze ervaring beleven.
We kijken ernaar uit om je als gast aan boord van de Mon Desir te verwelkomen!

Terug naar het overzicht

Arrangementen

Meer arrangementen
Weekend

Weekend

Verbreng een bijzonder weekend met je familie, vrienden of collega's aan...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

Zeilen - je passie maar niet van je partner of vrienden? Scheep in op...
Weektocht

Weektocht

Beleef een afwisselende vakantie bij ons aan boord!
Dagtocht

Dagtocht

Kies dit jaar het ruime sop met je collega's en/of relaties. Of geef je...
U bent hier: