Mon Desir: Vrolijk, avontuurlijk, hartelijk

Zeilen op de Mon Desir
Een onvergetelijke ervaring

Over het schip

Zeil mee over
IJsselmeer en Waddenzee

Onze arrangementen

De eigenaren

De eigenaren

Sebastiaan is sinds 2003 enthousiast schipper, gastheer en eigenaar van de Mon Desir. Hij heeft van zijn grootste hobby's - zeilen en klussen - zijn beroep gemaakt.

Sebastiaan zeilde als tiener al op open zeilboten en gaf zeilinstructie aan kinderen. Daarna volgden een aantal jaren als maat en zetschipper op verschillende grote zeilschepen totdat hij in 2003 de Mon Desir kocht. Sindsdien vaart hij zomers als schipper op de Mon Desir en in de winter klust hij met alle aandacht aan het schip.  

Anneleen, Sebastiaans echtgenote, komt van oorsprong uit wereldstad Berlijn waar ze een sociale studie heeft afgerond. Inmiddels vaart ze al jaren met plezier op het IJsselmeer. Naast haar hobby's koken, zingen, yoga en paardrijden is zeilen uiteraard haar grote passie. Sinds de schipperskinderen door de week de basisschool bezoeken, blijft Anneleen vaker met de kinderen Renske (2008), Niels (2011), Liesbeth (2014) en Freya (2016) aan wal maar stapt op, zodra de gelegenheid zich voordoet.

Samen hebben Sebastiaan en Anneleen naast de Mon Desir sinds 2020 nog een tweede schip, de Fortuna. Om ook dat schip goed te leren kennen en het varen ermee goed in de vingers te krijgen hebben ze ervoor gekozen om het seizoen 2020 zelf op de Fortuna als bemanning te varen. Wel zijn ze blij met de werving van Conny en Daniel als bemanning voor de Mon Desir en hebben alle vertrouwen in hun. 

Arrangementen

Meer arrangementen
Weekend

Weekend

Verbreng een bijzonder weekend met je familie, vrienden of collega's aan...
Meezeilreizen

Meezeilreizen

Zeilen - je passie maar niet van je partner of vrienden? Scheep in op...
Weektocht

Weektocht

Beleef een afwisselende vakantie bij ons aan boord!
Dagtocht

Dagtocht

Kies dit jaar het ruime sop met je collega's en/of relaties. Of geef je...