Mon Desir: Vrolijk, avontuurlijk, hartelijk

Zeilen op de Mon Desir
Een onvergetelijke ervaring

Over het schip

Zeil mee over
IJsselmeer en Waddenzee

Onze zeilreizen

Eigenaren

Eigenaren

Sebastiaan en Anneleen zijn eigenaren van de Mon Desir.

Sebastiaan zeilde als tiener al op open zeilboten en gaf zeilinstructie aan kinderen. Daarna volgden een aantal jaren als maat en zetschipper op verschillende grote zeilschepen totdat hij in 2003 de Mon Desir kocht. Sindsdien vaart hij zomers als schipper en in de winter klust hij met alle aandacht aan zijn schepen.   

Anneleen, Sebastiaans echtgenote, komt van oorsprong uit wereldstad Berlijn waar ze een sociale studie heeft afgerond. Inmiddels vaart ze al jaren met plezier op het IJsselmeer. Naast haar hobby's koken, zingen, yoga en paardrijden is zeilen uiteraard haar grote passie. Sinds de schipperskinderen door de week de basisschool bezoeken, blijft Anneleen vaker met de kinderen Renske (2008), Niels (2011), Liesbeth (2014) en Freya (2016) aan wal maar stapt op, zodra de gelegenheid zich voordoet.

Samen hebben Sebastiaan en Anneleen naast de Mon Desir sinds 2020 nog een tweede schip, de Fortuna. Omdat de Fortuna voor hun nog vrij nieuw is, varen Anneleen en Sebastiaan op de Fortuna als bemanning.  Met de werving van Conny en Daniel als bemanning voor de Mon Desir zijn ze zeer blij en hebben alle vertrouwen in hun. 

De liefde voor het zeilen met gasten op IJsselmeer en Waddenzee ligt blijkbaar in de familie want ook Sebastiaans broer Chris heeft samen met zijn vrouw twee charterschepen in bedrijf, namelijk de WELVAART en de RADBOUD. Deze zijn ook allebei bij Holland Sail te boeken. 

Zeilreizen

Alle reizen...
Weekend zeilen naar Friesland of Noord-Holland

Weekend zeilen naar Friesland of Noord-Holland

Samen met familie, vrienden of collega's zeilen op het grootste meer...
Zeilen met school naar het Wad of Amsterdam

Zeilen met school naar het Wad of Amsterdam

Samen een actief zeilen, avontuur in je werkweek beleven en gezellig...
Zeilen met kinderen

Zeilen met kinderen

Beleef met je kinderen en vrienden een spannende zeilvakantie op het water
U bent hier: